Jeg har købt en carVertical-rapportpakke. Hvordan kan jeg bruge mine credits?

Dine rapport-credits opbevares på din personlige carVertical-konto. For at indløse dem skal du:

1. Få fat i en VIN-kode for det køretøj, du gerne vil tjekke
2. Logge ind på din carVertical-konto
3. Gå ind på vores hjemmeside
4. Indtaste VIN-koden og klikke "Indlæs rapport"

Hvis du vil tjekke, at din konto har credits, skal du klikke på "Min konto" øverst på hjemmesiden (eller i bunden på appens startskærm). Herefter vil du kunne se, hvor mange rapporter, du har tilbage.