Kan jeg betale via bankoverførsel? Kan jeg bruge en proformafaktura?

Ja! Erhvervskunder kan betale via bankoverførsel, ved at bruge en proformafaktura. Det fungerer sådan her:

1. Vælg det rapport-bundle, som passer bedst til dine behov.
  2. Vælg "bankoverførsel (proformafaktura)" som betalingsmetode.
  3. Udfyld virksomhedsoplysningerne for proformafakturaen og indtast din e-mailadresse.
  4. Klik på "Gennemfør betaling."
  5. Herefter modtager du en proformafaktura på din e-mailadresse, der indeholder alle de nødvendige oplysninger, for at gennemføre betalingen.

Bemærk: Betalingen kan tage 1-2 hverdage før den går igennem, alt afhængigt af din bank.