Hvor længe tager det, før mine credits tilføjes til min konto, når jeg har gennemført bankoverførslen? (Gælder kun for erhvervskunder)

Dine credits vil almindeligvis kunne ses på din konto et par minutter efter betalingen er modtaget. Vores tjeneste er aktiv 24/7, og vores credits genereres automatisk. En bankoverførsel kan dog tage 1-2 hverdage, før den modtages, alt afhængigt af din bank.

Hvis du gerne vil modtage dine credits øjeblikkeligt, bør du overveje at betale med kreditkort i stedet.