Hulp en ondersteuning

Kunt u het antwoord nog steeds niet vinden? Neem contact met ons op

Voor de aankoop

Tijdens het bestellen

Na de aankoop

 • Ik heb het rapport niet ontvangen. Kunt u mij helpen?

  Zeker. Maar kijk eerst goed naar uw postvak en uw persoonlijke carVertical account. Als het rapport echt ontbreekt, ga dan door en controleer uw bankafschrift. Is het juiste bedrag in rekening gebracht? Als dit niet het geval is, moet u proberen de betaling nogmaals uit te voeren. Zo ja, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar Neem contact met ons op.

 • Er zijn ongevallenregistraties in het rapport. Kon u de auto niet controleren? Of is er geen ongevalmee geweest?

  Het betekent in feite dat we geen schaderegistraties hebben gevonden die verband houden met het VIN dat u hebt opgegeven. Onze uitgebreide database bevat meer dan 70 miljoen schadeformulieren uit verschillende Europese landen, maar uw auto is daar niet vermeld. Het feit vergroot de mogelijkheid dat dit voertuig echt ongevalsvrij is.

 • Hoe vraag ik een terugbetaling aan?

  Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar Neem contact met ons op. Vergeet niet om belangrijke gegevens te vermelden. Het VIN, redenen voor terugbetaling en het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw carVertical account. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 • Ik heb u een verkeerd e-mailadres gegeven. Wat nu?

  Maak u geen zorgen. U krijgt toegang tot uw rapporten door u aan te melden bij uw persoonlijke carVertical account. Gebruik de eerste (verkeerde) e-mail om in te loggen.

  We raden u echter aan een nieuwe account aan te maken voor toekomstige aankopen. Gewoon om ervoor te zorgen dat u rapporten ontvangt, zowel per e-mail als via uw persoonlijke carVertical account.

 • Hoe lang is het rapport beschikbaar voor mijn account?

  Het rapport is 60 dagen na de aankoop beschikbaar. Als u denkt dat u het later nog nodig hebt, kunt u het gerust afdrukken of opslaan als een bestand.

 • Hoe zit het met de resterende tegoeden – wat is hun geldigheid?

  Tegoeden zijn na de aankoop 1 jaar geldig. Meld u gewoon aan op uw persoonlijke carVertical account en wissel uw resterende rapporten in.

 • Ik heb een factuur nodig.

  Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar Neem contact met ons op. Vergeet niet de bedrijfsnaam, het adres, het registratienummer, de code van de btw-betaler (indien van toepassing) en het aangevinkte VIN te vermelden.

  Houd er rekening mee dat we facturen niet later dan de vijfde dag van de komende maand uitgeven.

Account

 • Ik ben het wachtwoord vergeten.

  Maak u geen zorgen. Gebruik gewoon de wachtwoordresetfunctie bij het inlogscherm.

 • Ik wil mijn account verwijderen.

  Als lid van de carVertical community krijgt u toegang tot geavanceerde producten en servies en profiteert u van exclusieve aanbiedingen. Het loont dus eigenlijk om deel uit te maken van de beweging voor een doorzichtigere automobielmarkt.

  Maar als u hier geen gebruik meer van wilt maken, kunt een bericht sturen naar Neem contact met ons op. Opmerking “Delete my account” (Mijn account verwijderen) als onderwerp.

 • Hoe kan ik me afmelden voor de carVertical nieuwsbrief?

  Klik op de link “Unsubscribe” (Abonnement opzeggen) onderaan elke carVertical nieuwsbrief. Of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar Neem contact met ons op. We helpen u graag met uw probleem.