Hulp en ondersteuning

Kunt u het antwoord nog steeds niet vinden?

Voor de aankoop

 • VIN is een afkorting voor Vehicle Identification Number (voertuig identificatienummer) – een unieke set van 17 tekens die autofabrikanten individueel toewijzen aan elk afzonderlijk voertuig. U kunt het VIN terugvinden op verschillende delen van het voertuig of in de registratiedocumenten.

 • Meestal een paar minuten. De service is 24/7 beschikbaar en er worden automatisch rapporten gegenereerd. In de meeste gevallen is dit dus alleen maar voor de verwerking van de betaling. Hoe eerder uw geld op onze rekening staat, hoe sneller we het rapport vrijgeven.

 • We zullen u voorzien van informatie die nodig is om de werkelijke staat van het voertuig te bepalen: kilometerstand, schaderegistraties, landen van eerdere registraties, registraties van databases en gestolen voertuigen en nog veel meer. De exacte lijst met informatie is afhankelijk van beschikbaarheid.

 • Creditcards en Paypal zijn geaccepteerde betaalmethoden.

 • Zoals de naam al doet vermoeden, is carVertical de pionier op het gebied van connected reports™ – geavanceerde informatiesets verrijkt met gegevens die rechtstreeks afkomstig zijn van aangesloten auto’s. Het betekent meer nauwkeurigheid en meer up-to-date informatie voor u.

 • Jammer genoeg niet. We gevenhints om het probleem te identificeren, maar voor de rechtbank is het rapport slechts tot op zekere hoogte nuttig. Ons advies: bestel carVertical connected report™ voordat u een koopovereenkomst voor een auto ondertekent. Bespaar tijd en geld.

 • We hebben verschillende bronnen in gebruik, waaronder workshops, overheidsregisters, verzekeringsmaatschappijen, aangesloten wagenparken en nog veel meer.

 • Aarzel niet om uw uw vraag te sturen naar Neem contact met ons op.

Tijdens het bestellen

 • Begin met het invoeren van het VIN en druk op de knop “Check car now” (Nu auto controleren). We zullen u vragen om uw persoonlijke carVertical account aan te maken, omdat dit de plaats is waar uw rapport zal worden opgeslagen. Als u klaar bent, krijgt u een lijst met pakketopties - selecteer de optie die het beste bij u past. Daarna kunt u doorgaan naar de betalingsstap. Geen echte ruimtevaartwetenschap.

 • Controleer het VIN. Een veelvoorkomend probleem is het verwisselen van “5” met “S” of “4” met “A”. Het VIN zou uit 17 tekens moeten bestaan – zorg ervoor dat u geen teken hebt gemist. Maakt u geen zorgen over caps lock en kleine letters, want er is eigenlijk geen verschil.

 • We kunnen u een pakketvoorstel op maat aanbieden. Aarzel niet om uw uw vraag te sturen naar Neem contact met ons op.

Na de aankoop

 • Zeker. Maar kijk eerst goed naar uw postvak en uw persoonlijke carVertical account. Als het rapport echt ontbreekt, ga dan door en controleer uw bankafschrift. Is het juiste bedrag in rekening gebracht? Als dit niet het geval is, moet u proberen de betaling nogmaals uit te voeren. Zo ja, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar Neem contact met ons op.

 • Het betekent in feite dat we geen schaderegistraties hebben gevonden die verband houden met het VIN dat u hebt opgegeven. Onze uitgebreide database bevat meer dan 70 miljoen schadeformulieren uit verschillende Europese landen, maar uw auto is daar niet vermeld. Het feit vergroot de mogelijkheid dat dit voertuig echt ongevalsvrij is.

 • Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar Neem contact met ons op. Vergeet niet om belangrijke gegevens te vermelden. Het VIN, redenen voor terugbetaling en het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw carVertical account. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 • Maak u geen zorgen. U krijgt toegang tot uw rapporten door u aan te melden bij uw persoonlijke carVertical account. Gebruik de eerste (verkeerde) e-mail om in te loggen.

  We raden u echter aan een nieuwe account aan te maken voor toekomstige aankopen. Gewoon om ervoor te zorgen dat u rapporten ontvangt, zowel per e-mail als via uw persoonlijke carVertical account.

 • Het rapport is 30 dagen na de aankoop beschikbaar. Als u denkt dat u het later nog nodig hebt, kunt u het gerust afdrukken of opslaan als een bestand.

 • Tegoeden zijn na de aankoop 1 jaar geldig. Meld u gewoon aan op uw persoonlijke carVertical account en wissel uw resterende rapporten in.

 • Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar Neem contact met ons op. Vergeet niet de bedrijfsnaam, het adres, het registratienummer, de code van de btw-betaler (indien van toepassing) en het aangevinkte VIN te vermelden.

  Houd er rekening mee dat we facturen niet later dan de vijfde dag van de komende maand uitgeven.

Account

 • Maak u geen zorgen. Gebruik gewoon de wachtwoordresetfunctie bij het inlogscherm.

 • Als lid van de carVertical community krijgt u toegang tot geavanceerde producten en servies en profiteert u van exclusieve aanbiedingen. Het loont dus eigenlijk om deel uit te maken van de beweging voor een doorzichtigere automobielmarkt.

  Maar als u hier geen gebruik meer van wilt maken, kunt een bericht sturen naar Neem contact met ons op. Opmerking “Delete my account” (Mijn account verwijderen) als onderwerp.

 • Klik op de link “Unsubscribe” (Abonnement opzeggen) onderaan elke carVertical nieuwsbrief. Of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar Neem contact met ons op. We helpen u graag met uw probleem.

Voor bedrijve

 • Nadat je meer dan één rapport hebt gekocht verschijnen alle andere rapporten in je account als een tegoed. Je kunt je tegoed zo vaak gebruiken als je wilt om aanvullende rapporten voor andere voertuigen te genereren. Alle tegoeden zijn 12 maanden geldig, je hoeft je dus niet te haasten om deze te gebruiken.

 • Nadat je een gewenst abonnement hebt geselecteerd en je creditcardgegevens hebt ingevoerd wordt je gevraagd om je aankoop te bevestigen. Direct na bevestiging word je doorgestuurd naar de pagina waar je met één druk op de knop toegang hebt tot een factuur voor de door jouw aangekochte rapporten.

 • Standaard kan je het rapport in je webbrowser bekijken. Met een druk op de knop kunt je jouw rapporten ook als pdf downloaden. Zo kan je niet alleen een link naar je rapport delen, maar ook als PDF-document delen.