Over ons

We zijn een blockchainbedrijf dat het wereldwijde register voor voertuiggeschiedenis ontwikkelt.

Aan het einde van 2017 hebben we, terwijl we nog steeds de richtlijnen voor onze toekomstige activiteiten opstellen, het initial coin offering (ICO) van carVertical gestart. In minder dan een maand slaagden we erin 20 miljoen dollar op te halen, waarmee het de meest succesvolle automotieve ICO ooit werd.

Hier begint ons verhaal pas.

In de zomer van 2018 startten we carVertical voertuiggeschiedenisrapporten in Litouwen. We zijn de eerste provider die ooit de gegevens van aangesloten voertuigen heeft opgenomen in onze voertuiggeschiedenisrapporten. De contractuele relatie met de BMW Group liet ons toe om dat te implementeren.

Onze adviesraad bestaat uit mensen die momenteel in dienst zijn of voorheen in dienst waren bij de grootste autofabrikanten. BMW, Tesla, FIAT, General Motors - we krijgen advies uit de eerste hand.

Volkswagen, ‘s werelds grootste autofabrikant, nodigde ons uit om deel te nemen aan zijn Future Mobility incubator, waar we gezamenlijke blockchain-projecten konden ontwikkelen.

Het lijkt erop dat we een zeer solide basis hebben om de markt voor gebruikte auto’s voor altijd te veranderen. Om tot slot vertelde verhalen over “een eigenaar die zijn auto alleen op zondag gebruikte om naar de kerk te gaan” te vergeten.

carVertical

wereldwijd vergaren van gegevens

Registraties van carVertical werkt al aan het

 • 0+ Auto’s die betrokken zijn geweest bij verkeersongevallen
 • 0+ Geregistreerde fraude met kilometerstanden
 • $0+ Dagelijkse kosten van geregistreerde schade

Getuigenissen van de oprichters

Als je vertrouwen wilt geven, moet je eerst worden vertrouwd

 • De foto werd nog geüpload toen u het venster ‘Afdrukken’ opende. Open dit opnieuw om deze foto af te drukken.

  Robertas Boravskis

  De man van digitale marketing en snelle auto’s. Robertas is de beste persoon ter wereld die de communicatie en externe relaties van carVertical leidt.

 • De foto werd nog geüpload toen u het venster ‘Afdrukken’ opende. Open dit opnieuw om deze foto af te drukken.

  Rokas Medonis

  CEO van carVertical, die het bedrijf leidt vanaf de oprichting en het aantrekken van een investering van USD 20 miljoen. Graag doet hij alles op zijn manier, en daarmee is hij succesvol.

 • De foto werd nog geüpload toen u het venster ‘Afdrukken’ opende. Open dit opnieuw om deze foto af te drukken.

  Audrius Kučinskas

  Full stack engineer, de tech visionair van het project. Hij leidt het blockchain-gedeelte van carVertical en implementeert revolutionaire carVertical technologische ideeën.