carVertical

Waarom carVertical beter is dan de rest

Met meer autohistorieservices op de markt, heeft carVertical de oplossing die voor de meesten zal werken. Of je nu een auto koopt, er een verkoopt of een autobedrijf hebt, wij helpen je.

Een VIN is alles wat je nodig hebt

Veel historiecontroles vragen om de voertuigregistratiegegevens, kentekennummers en andere informatie om aan de slag te gaan.

Maar op carVertical is het enige wat je nodig hebt een VIN, dat je vaak in online voertuigadvertenties kunt vinden. Zelfs als het niet vermeld is, geven verkopers liever hun VIN dan dat ze hun persoonlijke informatie met je delen.

Het VIN is het enige waterdichte identificatiemiddel - dit blijft hetzelfde zodra de auto de fabriek verlaat. Zo kun je meer te weten komen over voertuigen, waar ze ook geweest zijn.

Kilometerstand

Geschatte reparatiekosten

Schade

Auto's, motoren en andere voertuigen ondersteund

Het VIN identificeert bijna elk voertuig op de weg - auto's, motoren, scooters, ATV's, campers, etc. Je kunt technisch gezien deze code gebruiken om de historie te controleren van ieder voertuig, maar veel aanbieders focussen zich vooral op auto's, waardoor eigenaren van andere voertuigtypes slechte (of geen) rapporten krijgen.

We bieden gedetailleerde historiecontroles voor alle klanten - en we verbeteren ons aanbod continu voor motorrijders en andere gebruikers!

Voorloper in het gebruik van auto-gegevens

We innoveren constant, ontwikkelen tools en introduceren functies om de wereld van autogegevens voor jou toegankelijk te maken.

Ontworpen voor nerds en casual gebruikers

Autohistoriecontroles zijn nogal nieuw. Ze kunnen een beetje technisch lijken voor de gemiddelde gebruiker. Dat zou niet zo moeten zijn!

Betaal hoe je wilt

carVertical biedt meerdere betalingsopties. Naast creditcards (zoals AMX en Discover), kun je ook met PayPal en zelfs crypto betalen.

De beste B2B-partner voor voertuighistorie

Onze diensten zijn zowel voor bedrijven als voor individuele klanten.

Rapport over de historie van de auto

Bespaar kosten door je autohistorie te controleren. Voer het VIN nummer in en krijg een volledig rapport.

Kies invoermodus: VIN nummer of kenteken

Vertrouwd door meer dan 1,000,000 mensen in meer dan 25+ landen

  • autobild
  • topgear
  • Forbes
  • Reuters