carVertical za medije

Vizuelni i pisani sadržaj za novinare i medijske kuće.

Pojavili smo se na

 • Blic
Car illustration
Mileage rollback

Naša najnovija istraživanja automobilskog tržišta

Kontakti za medije

Za upite medija, molimo vas da nas kontaktirate na press@carvertical.com. Uvek ćemo rado podeliti više informacija o našim istraživanjima, izneti dodatne statističke podatke iz naših baza podataka, ili organizovati sastanak uživo.

Područja stručnosti

As a global vehicle history check platform, carVertical offers expert’s comments and insights for the Press on the following topics:

 • Mileage fraud
 • Hidden damage fraud
 • Cheap repairs scam
 • Used car buyer’s protection
 • Used car buying habits
 • New and used car industry trends and forecast
 • I više
Freeway Traffic 8 Lane

Medijski materijali

Ovde možete naći i preuzeti sva medijske materijale carVertical-a, vodič kroz brend, logo i više

Šta je carVertical

CarVertical je 2019. lansirao prvu globalnu bazu podataka za polovne automobile. Do sada, uspeli smo da uspostavimo prisustvo na preko 25 tržišta i nastavljamo širenje, povećavamo nivo transparentnosti na tržištu polovnih vozila.

Naši izveštaji istorije vozila se zasnivaju na podacima iz preko 900+ međunarodnih baza podataka koje pripadaju nacionalnim registrima, osiguravajućim kućama, bezbedonosnim agencijama, zvaničnim servisima i ostalim institucijama. Kada sakupimo sve bitne informacije o vašem vozilu, organizujemo ih i prezentujemo u jasnom i jednostavnom formatu. Ovi izveštaji su najbolji način da izbegnete kradene automobile, vozila koja su učestvovala u sudarima ili vozila sa lažnom kilometražom.

Car status

Koje su naše prednosti

  Velika datoteka oštećenih vozila

  carVertical has records on over 50 million damaged vehicles in Europe and North America. We update our information constantly to provide reports with fresh and relevant data on traffic accidents, vandalism cases or damage due to natural disasters.

  Izveštaj o svem informacijama na jednom mestu

  Većina polovnih automobila su kupljeni u stranim zemljama ili drugim kontinentima i nekada je teško ispratiti tačnu istoriju vozila. Pomoći ćemo vam da uštedite vreme i novac tako što ćemo sakupiti sve neophodne podatke u jedno jasnom izveštaju.

  Prikupljanje podataka direktno iz vozila

  Mi smo prvi svetski dobavljač izveštaja o istoriji vozila koji primamo neke od podataka iz vozila u realnom vremenu. Informacije dobijene ovim metodom ne zastarevaju kao što je to slučaj sa različitim bazama podataka i stoga ih je ažurnije i teže ih je lažirati. Inovacije pokreću transparentnost!

  Jednostavne informacije

  Naši izveštaji ne sadrže rečnike jer su informacije predstavljene na jasan i razumljiv način kako bi ih bilo lako razumeti ljudima koji nisu zainteresovani za automobile. Gde god je bilo moguće, koristili smo grafička rešenja kako bismo vam dali jasniju sliku stanja vozila.

Kontakti za medije

Za upite medija, molimo vas da nas kontaktirate na press@carvertical.com. Uvek ćemo rado podeliti više informacija o našim istraživanjima, izneti dodatne statističke podatke iz naših baza podataka, ili organizovati sastanak uživo.