carVertical

Mi pomažemo ljudima da izaberu, održavaju, i prodaju svoja vozila.

Naš tim konstantno stvara novitete, nove alate, i trudi se da ti približi celokupan svet automobilske industrije.

Predvodimo u načinu korišćenja podataka o vozilima

Naši uzveštaji o polovnim vozilima zasnovani su na podacima prikupljenim iz više od 900 međunarodnih baza podataka pod okriljem državnih registara vozila, osiguravajućih kuća, organa za sprovođenje zakona, zvaničnih servisa i ostalih institucija. Kada sakupimo sve relevantne informacije o vozilu, organizujemo ih i prezentujemo na jednostavan način. Takvi izveštaji su najbolji način da izbegneš lošu kupovinu, da održavaš vozilo u dobrom stanju znajući njegovu priču, ili da ga prodaš po dobroj ceni.

Korisinički nastrojena istraživanja i stručni vodiči

Radeći sa automobilskim podacima, naučili smo dosta toga o tržištu polovnih automobila. Jedan od glavnih ciljeva carVertical-a je da podeli ovo znanje i podstakne kupce, ne samo istorijskim izveštajima, već i našim izveštajima, vodičima, i savetima vođenim od strane stručnjaka. Nije važno da li si kupac, vlasnik, ili prodavac - carVertical blog je prepun informacija koje ti mogu olakšati život.

28 tržišta

U 2019. godini, carVertical je pokrenuo prvi globalni registar za istoriju vozila. Tokom ovog perioda, uspeli smo da uspostavimo jaku vezu na 28 tržišta, i nastojimo da se dalje širimo, podižući svest o transparentnosti globalnog tržišta polovnjaka.

carVertical u brojevima

28 700 000+

Proverenih vozila

1 800 000+

Jedinstvenih korisnika mesečno

900+

Izvora podataka

€43,000,000

Prihod

28

Tržišta

160+

Zaposlenih + stalno zapošljavamo

Stvaramo transparentno globalno tržište polovnih automobila

Decenijama je kupovina polovnog automobila bila kao igra žmurki između kupaca i prodavaca. Još pre 5-10 godina, mogao si samo da se nadaš da je prodavac iskren ili da se osloniš na fizički izgled automobila kako bi otkrilo nedostatke. Ne više!

Kroz automobilske podatke možemo saznati priču o svakom vozilu na tržištu. Na ovaj način kupci saznaju o vraćanju kilometraže, oštećenjima u prošlosti, bezbednosnim problemima i drugim činjenicama koje mnogo toga mogu pretvoriti u skupu noćnu moru.

Transparentnost na tržištu polovnih automobila je centralni cilj CarVertical platforme. Ponosni smo što možemo da kažemo da je postojanje izveštaja o istoriji vozila otežalo i poskupelo prodaju loših vozila. Kupci su naučili da je trošenje malo novca na proveru istorije mnogo jeftinije nego da budu iznenađeni budućim troškovima popravke.

Ipak, to je samo deo cele slagalice transparentnosti – prodavci takođe uče da je prodaja brža i lakša sa izveštajem o istoriji. Rezultat je koristan za sve: kvalitet polovnih vozila na tržištu raste, prodavci se vide kao pouzdaniji, a kupci se osećaju sigurnije kada biraju svoje sledeće vozilo.

…A tek počinjemo! carVertical ima mnogo uzbudljivih alata, funkcija i drugih rešenja koje trenutno razvijamo. Kroz inovacije, dovešćemo industriju do nivoa transparentnosti koji do sada nije viđen na tržištu polovnih vozila. Vidimo se tamo!"

Osnivači

Robertas Boravskis

Robertas Boravskis

Šef marketinga

Arnoldas Vasiliauskas

Arnoldas Vasiliauskas

CIPO

Audrius Kučinskas

Audrius Kučinskas

CTO

Rokas Medonis

Rokas Medonis

CEO

Kontraktiraj nas

Imaš pitanje ili želiš da podeliš svoje mišljenje? Javi nam se na email ovde.