carVertical voor Bedrijven

Dankzij onze oplossingen maken we jouw occasionhandel een stuk makkelijker, transparanter en eerlijker voor autokopers.

 • Verminder het risico op onverwachte kosten
 • Verbeter het evaluatieproces van de auto
 • Nog sneller verkopen
Davo Cars logo
Veho logo
KupAuto24 logo
Driverama logo
Spot a wheel logo
Tiriac Auto logo

1244+ Zakenpartners Wereldwijd

Geen contracten of verplichtingen. Flexibele betaalmethoden.

Rapporteer betere prijzen voor uw bedrijf. Bespaar meer dan %

30dagen

Geldteruggarantie

Geweldig voor ieder autobedrijf

Of u nu noopt, verkoopt of verzekert: carVertical kan u helpen

 1. Dealers

  Het vertrouwen van gebruikers is het belangrijkste aspect van elk bedrijf, vooral van een bedrijf in gebruikte auto's. Mensen kopen bij dealers die ze vertrouwen. Met carVertical kunt u informatie over een voertuig geven en zo het vertrouwen in u nog meer vergroten.

 2. Online automarktplaats

  Het integreren van onze diensten met jouw online automarktplaats of website zal ervoor zorgen dat de klant meer vertrouwen in je product heeft. Bovendien zal het ook de verkoop van de dealers op jouw platform vergroten, zodat jij kunt groeien!

 3. Verzekerings- en leasemaatschappijen

  Bekend zijn met de geschiedenis van de auto geeft jou alle informatie die je nodig hebt, voordat je een klant een verzekering of lening kan aanbieden. Behalve dat kan carVertical ook nuttig zijn op het gebied van claim- en fraudebeheer.

 4. API integration

  Gemak is van het grootste belang van carVertical, daarom kunnen onze B2B-klanten onze API gebruiken. Hierdoor kunt u onze diensten integreren in uw eigen dienst en de manier waarop u carVertical gebruikt aanpassen en personaliseren waardoor u er het meest uit kunt halen!

Neem contact met ons op om een consult in te plannen

Reden voor contact

Maak kennis met ons team van experts

We zijn een hardwerkend team van denkers en doeners. Onze passie is ons werk - de tweedehandsvoertuigensector transparanter maken en zowel bedrijven als particulieren helpen om de beste deal op de markt te krijgen. Laten we kennismaken!

 • Vytautas Nemura

  Vytautas Nemura

  B2B lead

 • Robertas Boravskis

  Robertas Boravskis

  Marketing lead

 • Miglė Kulionytė

  Miglė Kulionytė

  Sales representative

 • Algirdas Grabskis

  Algirdas Grabskis

  Sales representative

 • Tomas Rynkevic

  Tomas Rynkevic

  Regional manager in Poland

Veelgestelde vragen

Hulp nodig? Dit zijn de onderwerpen waar we normaal vragen over krijgen.

 • Nadat je meer dan één rapport hebt gekocht verschijnen alle andere rapporten in je account als een tegoed. Je kunt je tegoed zo vaak gebruiken als je wilt om aanvullende rapporten voor andere voertuigen te genereren. Alle tegoeden zijn 12 maanden geldig, je hoeft je dus niet te haasten om deze te gebruiken.

 • Nadat je een gewenst abonnement hebt geselecteerd en je creditcardgegevens hebt ingevoerd wordt je gevraagd om je aankoop te bevestigen. Direct na bevestiging word je doorgestuurd naar de pagina waar je met één druk op de knop toegang hebt tot een factuur voor de door jouw aangekochte rapporten.

 • Standaard kan je het rapport in je webbrowser bekijken. Met een druk op de knop kunt je jouw rapporten ook als pdf downloaden. Zo kan je niet alleen een link naar je rapport delen, maar ook als PDF-document delen.