carVertical voor bedrijven

Dankzij onze oplossingen maken we jouw occasionhandel een stuk makkelijker, transparanter en eerlijker voor autokopers.

 • Verminder het risico op onverwachte kosten
 • Verbeter het evaluatieproces van de auto
 • Nog sneller verkopen
Graph list illustration
Graph list illustration
Jaguar F-TYPE car

Zo kunnen wij jou helpen

Of je nu een autohandelaar bent, een verzekeringsmaatschappij of een online automarktplaats, carVertical kan je helpen! Met onze diensten brengen we gemakt en transparantie in de auto-industrie. Als je op zoek bent naar een manier om risico's te managen, of om het vertrouwen in je bedrijf te vergroten - dan kunnen wij je helpen.

carVertical Bedrijfsdiensten

 1. Dealers

  Auto's van hoge kwaliteit zijn makkelijker te verkopen, maar het kan moeilijk zijn om te zien of een auto daadwerkelijk goed is. Daar komen wij van pas: met carVertical kun je de geschiedenis van elke auto controleren voordat je deze aanschaft. Het biedt veel waardevolle informatie aan. Als er bijvoorbeeld reden is om aan te nemen dat de auto gestolen of beschadigd is, of als de kilometerstand is teruggedraaid - dan laten wij dat weten. Maar het belangrijkste is eigenlijk dat je klanten sneller een auto kopen als ze weten wat er in het verleden mee is gebeurd!

 2. Verzekerings- en leasemaatschappijen

  Met risicobeoordelingen verdienen verzekerings- en leasemaatschappijen hun geld. Bekend zijn met de geschiedenis van de auto geeft jou alle informatie die je nodig hebt, voordat je een klant een verzekering of lening kan aanbieden. Behalve dat kan carVertical ook nuttig zijn op het gebied van claim- en fraudebeheer.

 3. Online automarktplaats

  Steeds meer kopers van gebruikte auto's begrijpen dat het goedkoper is om een geschiedenisrapport van een auto aan te schaffen dan om een wrak te kopen. Het integreren van onze diensten met jouw online automarktplaats of website zal ervoor zorgen dat de klant meer vertrouwen in je product heeft. Bovendien zal het ook de verkoop van de dealers op jouw platform vergroten, zodat jij kunt groeien!

Nu! Een gratis adviesgesprek met een vertegenwoordiger van carVertical.

Dit is wat onze bedrijfspartners zeggen

 1. Openness and transparency are crucial when selling or buying a vehicle. carVertical is a huge help in fostering these values.
  Avatar of Laurynas Boguševičius

  Laurynas Boguševičius

  Deals on Wheels Founder

 2. We use carVertical mainly because of the huge amount of data it contains about vehicles from all over the Europe. This gives our customers the certainty that they will really know everything about the vehicle they want to buy. A great benefit for our clients is also the speed of processing, the price of the product and the graphic output, in which it is very easy to find your way around
  Avatar of Pavel Foltýn

  Pavel Foltýn

  Co-owner & Deputy CEO at CarTrax

 3. The collaboration with CarVertical helps us to achieve the goal of facilitating the decision-making process and the purchase of used vehicles by our customers
  Avatar of Adriana Marina

  Adriana Marina

  Tiriac auto Rulate Commercial Director

Vertrouwd door

Tiriac Auto logoOLX partner logoPolizinginiai automibiliai logoHaznalt Auto logoVeho logoDriverama logo
Graph list illustration

Gebruik onze API om carVertical in jouw bedrijf te integreren

Gemak is van groot belang voor carVertical, daarom kunnen onze zakelijke klanten gebruikmaken van onze API. Dit zorgt ervoor dat je onze services met die van jou kunt integreren, zodat je carVertical optimaal kunt gebruiken en er alles uit kunt halen! Contacteer ons, zodat we samen aan de slag kunnen.

Neem contact met ons op om een consult in te plannen

Reden voor contact

Verbeter je bedrijfsprocessen en voorkom hoge kosten

Meer winst, voor jou en je klanten.

Veelgestelde vragen

Hulp nodig? Dit zijn de onderwerpen waar we normaal vragen over krijgen.

 • Nadat je meer dan één rapport hebt gekocht verschijnen alle andere rapporten in je account als een tegoed. Je kunt je tegoed zo vaak gebruiken als je wilt om aanvullende rapporten voor andere voertuigen te genereren. Alle tegoeden zijn 12 maanden geldig, je hoeft je dus niet te haasten om deze te gebruiken.

 • Nadat je een gewenst abonnement hebt geselecteerd en je creditcardgegevens hebt ingevoerd wordt je gevraagd om je aankoop te bevestigen. Direct na bevestiging word je doorgestuurd naar de pagina waar je met één druk op de knop toegang hebt tot een factuur voor de door jouw aangekochte rapporten.

 • Standaard kan je het rapport in je webbrowser bekijken. Met een druk op de knop kunt je jouw rapporten ook als pdf downloaden. Zo kan je niet alleen een link naar je rapport delen, maar ook als PDF-document delen.