Pogodnosti

1. Velika baza podataka oštećenih vozila

Mi održavamo zapise o preko 50 miliona vozila koja su prijavljena kao oštećena u raznim zemljama u Evropi i Severnoj Americi. Svakodnevno ažuriramo podatke da bismo mogli da pružimo izveštaje koji sadrže najnovije i najrelevantnije podatke o nezgodama u saobraćaju, slučajevima vandalizma ili šteti uzrokovanoj prirodnim nepogodama.

2. Izveštaj iz jedinstvenog izvora

Većina polovnih vozila je dovezena iz drugih država ili sa drugog kontinenta, tako da je izuzetno teško ući u trag svim događajima u istoriji vozila. Pomoći ćemo vam da uštedite dosta vremena i novca tako što ćemo vam pružiti sve raspoložive podatke u jedinstvenom i sveobuhvatnom izveštaju.

3. Dobijanje podataka direktno od vozila

Mi smo prvi pružalac usluga na svetu koji u izveštaje o istoriji vozila prima podatke od vozila u realnom vremenu. Informacije prikupljene na ovaj način ne zastarevaju, kao što je slučaj sa raznim bazama podataka, tako da su one ažurnije i teško se mogu krivotvoriti. Inovacije idu putem transparentnosti!

4. Informacije koje se mogu lako razumeti

Naši izveštaji ne sadrže glosare pošto su informacije predstavljene na jasan i razumljiv način, a mogu da ih razumeju i ljudi koji nisu toliko zainteresovani za automobile. Kada je to bilo moguće, iskoristili smo grafička rešenja da biste odmah videli sliku o stanju vozila.