carVertical

Zašto je carVertical bolji od konkurencije

Sa sve više usluga o istoriji automobila koje ulaze na tržište, carVertical predstavlja rešenje koje će biti dobro za većinu korisnika. Bilo da kupuješ ili prodaješ auto ili upravljaš transportnim preduzećem, naše usluge su stvorene za tebe.

Broj šasije (VIN) je sve što ti treba

Mnogi servisi za proveru istorije će, za početak, tražiti da uneseš detalje registracije vozila, broj tablica i ostale informacije.

U međuvremenu, sve što ti treba na carVertical-u je broj šasije (VIN), koji je uglavnom naveden u većini oglasa. Čak i kad ne nađeš broj šasije (VIN) u oglasu, mnogo je veća verovatnoća da ti prodavci reći broj šasije (VIN) nego da ti daju osetljive lične informacije.

Najvažnija činjenica jeste da je broj šasije (VIN) jedino sredstvo identifikacije bez greške – ostaje isti od trenutka kada auto izađe iz fabrike. To nam omogućava da saznamo podatke o vozilima, gde god ona bila u prošlosti.

Kilometraža

Procenjeni troškovi popravke

Šteta

Podržani su automobili, motocikli i ostala vozila

Broj šasije (VIN) identifikuje gotovo svaki tip vozila na drumu – automobile, motocikle, skutere, ATV-ove, kampere itd. Tehnički, tu brojku možeš da koristiš radi provere istorije za bilo koji od ovih tipova vozila, ali mnogi servisi za pretragu po broju šasije (VIN) fokusiraju se uglavnom na automobile, ostavljajući lošije (ili nikakve) izveštaje vlasnicima drugih vrsta vozila.

Nudimo detaljan pregled istorije za sve klijente – uz to, stalno unapređujemo naše usluge za bajkere i ostale korisnike!

Lideri smo u upotrebi podataka o automobilima

Konstantno se unapređujemo, pravimo alate i uvodimo funkcije kako bismo ti približili mnoštvo podataka o vozilima.

Jednako prilagođeno i štreberima i opuštenijim korisnicima

Pregledi istorije vozila su relativno nova stvar i mogu se činiti malo „tehnički“ za prosečnog korisnika. To ne bi smelo biti tako!

Plati kako ti odgovara

carVertical nudi razne opcije za plaćanje. Pored kreditnih kartica (uključujući AMX i Discover!), možeš da platiš i putem PayPal-a ili čak i kriptovalutom.

Najbolji partner preduzećima kojima treba istorija vozila

Naše usluge se podjednako fokusiraju na poslovne subjekte kao i na fizička lica.

Izveštaj o istoriji vozila

Izbegni skupe popravke prostom proverom istorije vozila. Unesi broj šasije i preuzmi potpun izveštaj.

Pouzdan izvor informacija za više od 1.800.000 ljudi u preko 28 zemalja

  • autobild
  • topgear
  • Forbes
  • Blic