Pogodnosti

1. Velika baza podataka oštećenih vozila

Mi održavamo zapise o preko 50 miliona vozila koja su prijavljena kao oštećena u raznim zemljama u Evropi i Severnoj Americi. Svakodnevno ažuriramo podatke da bismo mogli da pružimo izveštaje koji sadrže najnovije i najrelevantnije podatke o nezgodama u saobraćaju, slučajevima vandalizma ili šteti uzrokovanoj prirodnim nepogodama.

2. Izveštaj iz jedinstvenog izvora

Većina polovnih vozila je dovezena iz drugih država ili sa drugog kontinenta, tako da je izuzetno teško ući u trag svim događajima u istoriji vozila. Pomoći ćemo vam da uštedite dosta vremena i novca tako što ćemo vam pružiti sve raspoložive podatke u jedinstvenom i sveobuhvatnom izveštaju.

3. Dobijanje podataka direktno od vozila

Mi smo prvi pružalac usluga na svetu koji u izveštaje o istoriji vozila prima podatke od vozila u realnom vremenu. Informacije prikupljene na ovaj način ne zastarevaju, kao što je slučaj sa raznim bazama podataka, tako da su one ažurnije i teško se mogu krivotvoriti. Inovacije idu putem transparentnosti!

4. Informacije koje se mogu lako razumeti

Naši izveštaji ne sadrže glosare pošto su informacije predstavljene na jasan i razumljiv način, a mogu da ih razumeju i ljudi koji nisu toliko zainteresovani za automobile. Kada je to bilo moguće, iskoristili smo grafička rešenja da biste odmah videli sliku o stanju vozila.

5. Vrhunska tehnologija lanca blokova

Mi smo kompanija lanca blokova tako da se naši podaci teško mogu krivotvoriti ili izmeniti, niti se njima može manipulisati, za razliku od informacija koje se čuvaju u centralizovanim bazama podataka. Više poverenja, manje brige.