Jag har köpt ett rapportpaket carVertical. Hur kan jag använda mina rapportkrediter?

Dina rapportkrediter lagras på ditt personliga carVertical-konto. Så här gör du för att använda dem:

1. Ta reda på VIN-numret för fordonet du vill kolla upp
2. Logga in på ditt carVertikal-konto
3. Gå till startsidan
4. Ange VIN och klicka på ”Kontrollera bil”

För att kontrollera att det finns krediter på kontot, klicka på ”Mitt konto” längst upp på startsidan (eller längst ner på startsidan på appen). Där syns hur många krediter du har kvar.