carVertical

Hjälpcenter

Jag har glömt mitt lösenord till kontot. Hur loggar jag in?

Använd funktionen för återställning av lösenord på inloggningsskärmen:

  1. Klicka på knappen Logga in längst upp till höger på sidan.
  2. Tryck på Glömt lösenordet? under inloggningsknappen.
  3. Ange din e-postadress och klicka på Sänd e-post.
  4. Kontrollera din e-post och följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord.

Var den här sidan till hjälp?

Support team member: BrigidaSupport team member: PauliusSupport team member: KornelijaSupport team member: AugisSupport team member: Toma

Vår kundtjänst finns alltid här för dig

Vårt supportteam hjälper gärna till om du har en fråga. Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi.

97%

nöjda kunder

12-24h

timmars genomsnittlig svarstid

24/7

tillgänglighet