1 MESEC APSOLUTNO BESPLATNO
Ne postoji nikakav rizik! Uživajte u besplatnoj vožnji i, u slučaju da vam se usluga ne sviđa, otkažite pretplatu bilo kada u prvih 30 dana bez ikakvih obaveza.
Oni koji ostanu sa nama plaćaju samo 99 € mesečno od drugog meseca nadalje.
ISPROBAJTE ODMAH
Primenjuju se uslovi. Ponuda važi za tromesečne pretplate sa mogućnošću produžetka ugovora. Za aktivaciju pretplate potrebno je ukupno 198 € plus PDV (izvršiće se povrat u slučaju otkazivanja pretplate). Korisniku je odobreno ukupno 30 provera tokom perioda tromesečne pretplate (10 provera mesečno). Moguća je dodatna kupovina kredita.
background
benefit
CEO API za dalje integracije
Najveća prekogranična baza podataka o oštećenim vozilima, evidenciji kilometraže i ukradenim automobilima. Za brzu i praktičnu integraciju u vaš sopstveni sistem.
Preuzmi ponudu
background
benefit
WHITE LABEL za OEMs
Da li koristite sopstveni sertifikovani program?Dodajte u njega izveštaje o istoriji automobila za određeni brend/model! carVertical će voditi brigu o infrastrukturi sistema, održavanju, prilagođavanju dizajna i sveobuhvatnim podacima, dok vi uživate u povećanju prodaje.
Preuzmi ponudu
background
benefit
DOKAZ O ČISTOJ ISTORIJI za prodavce
Da li prodajete samo vozila sa 1 vlasnikom i čistom istorijom? Istaknite se u masi tako što ćete svojim vozilima dodati carVertical značku izvrsnosti, kako na mreži tako i u salonu automobila. Povećajte maržu i steknite konkurentsku prednost!
Preuzmi ponudu
background
benefit
DODATNE PROCENE za lizink
Zasnovan na VIN-u, ekskluzivno poboljšan stvarnim oštećenjima i evidencijama o kilometraži, dostupan za više zemalja.
Preuzmi ponudu
background
benefit
1-CLICK-AD za personalizovane oglase
Rešite probleme sa mobilnim korisnicima – automatizujte pravljenje reklama tako što ćete im dopustiti unos VIN broja.Automatski ćemo popuniti tehničke specifikacije i listu opreme, tako da će ovo biti istinsko iskustvo od 1 klika!
Preuzmi ponudu