Tietosuojakäytäntö

1. Tietosuojakäytännön tarkoitus

Tämän tietosuojakäytännön ("Tietosuojakäytäntö") tarkoitus on auttaa ymmärtämään, mitä tietoja cV Group, UAB, oikeushenkilön rekisteröintinumero 303134915, Visorių g. 2-307, Vilnius ("Palveluntarjoaja"), kerää verkkosivustolla www.carvertical.com (”Verkkosivusto"), puhelimitse ja/tai sähköpostitse, ja mihin näitä tietoja käytetään.

2. Kerättävät henkilötiedot

Vieraillessasi verkkosivuillamme tai toimistossamme, ottaessasi yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, tallennamme seuraavat tiedot:

  • Rekisteröintiä varten: sähköpostiosoite. Jos rekisteröidyt Facebookin kautta, saamme sähköpostiosoitteesi tämän sosiaalisen verkoston välityksellä. Näitä henkilötietoja käsitellään sopimuksen mukaisesti, ja niitä säilytetään kymmenen (10) vuoden ajan viimeisestä verkkosivuillamme vierailustasi lukien.
  • Palvelujen tarjoamiseksi: sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, puhelinnumero, maksutiedot palvelua varten sekä muut vapaaehtoisesti antamasi tiedot. Jos rekisteröidyt Facebookin kautta, saamme sähköpostiosoitteesi tämän sosiaalisen verkoston välityksellä. Näitä henkilötietoja käsitellään sopimuksen mukaisesti, ja niitä säilytetään kymmenen (10) vuoden ajan viimeisestä verkkosivuillamme vierailustasi lukien.
  • Suoramarkkinointitarkoituksiin: nimi, sukunimi, sähköposti, osoite, puhelinnumero. Palveluntarjoaja käsittelee suoramarkkinointitarkoituksiin kerättyjä henkilötietojasi oikeutetun edun ja/tai antamasi suostumuksen perusteella.

Mikäli et nimenomaisesti vastusta suoramarkkinointiviestien vastaanottamista valitsemalla valintaruudun ”En hyväksy” ostaessasi tuotteen tai palvelun verkkosivuilla, Palveluntarjoaja käsittelee sinun (palveluntarjoajan asiakas) henkilötietojasi (etunimi, sukunimi, asema, sähköposti) suoramarkkinointitarkoituksiin ja lähettää sinulle sähköpostia oikeutetun edun perusteella yhteyden ottamiseksi sekä uutisten ja muiden tietojen tarjoamiseksi palveluntarjoajan tuotteista ja/tai tarjouksista. Kussakin suoramarkkinointiviestissä sinulle annetaan mahdollisuus kieltäytyä vastaanottamasta suoramarkkinointiviestejä lähettämällä viesti annettuun sähköpostiosoitteeseen tai muulla tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Suostumuksesi perusteella Palveluntarjoaja käsittelee seuraavia henkilötietoja: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Suostumuksesi ja/tai Palveluntarjoajan oikeutetun edun perusteella henkilötietojasi käsitellään viisi (5) vuotta Verkkosivustolla suorittamastasi toiminnosta (kirjautuminen, rekisteröinti ja/tai muu aktiivinen toiminto) lukien.

  • Tiedot tietokoneestasi, vierailuistasi ja Verkkosivuston ja/tai mobiilisovelluksen käytöstä mukaan lukien IP-osoite ja Verkkosivustolle ja/tai mobiilisovellukseen kirjautumisaika ja päiväys. Tietoja käsitellään suostumuksesi perusteella ja niitä säilytetään alla olevan taulukon mukaisesti. Katso lisätietoja kohdasta ”Evästeet”.
  • Muut henkilötiedot, jotka mahdollisesti toimitat meille milloin tahansa viestiessäsi kanssamme: sähköpostitse, kirjeitse, puhelimitse tai vieraillessasi toimistossamme. Näitä tietoja käsitellään suostumuksesi perusteella, ja niitä säilytetään kaksi vuotta. Tapauksessa, jossa lähetät meille valituksen, vaateen tai pyynnön sähköpostitse, kirjallisesti tai muulla tavalla, vapaaehtoisesti luovuttamiasi tietoja käsitellään hallinnollisin perustein kuten valitus, vaade ja/tai pyyntö, ja niitä säilytetään kymmenen (10) vuotta.

3. Evästeet

Eväste on pieni kirjaimia ja numeroita sisältävä tiedosto, jonka tallennamme suostumuksellasi tietokoneesi selaimeen tai kiintolevylle. Käytämme erilaisia evästeitä eri tarkoituksiin. Evästeet antavat meille mahdollisuuden erottaa sinut muiden Verkkosivuston käyttäjien joukosta mahdollistavat nautittavamman kokemuksen, kun selaat sivustoamme, sekä mahdollistavat myös Verkkosivustomme parantamisen.

Useimmat sallivat kaikkien evästeiden hylkäämisen, ja jotkin selaimet sallivat vain kolmannen osapuolen evästeiden hylkäämisen. Voit hyödyntää näitä vaihtoehtoja. Lisätietoja saat selaimesi tai laitteesi käyttöoppaasta. Huomaa kuitenkin, että kaikkien evästeiden hylkääminen vaikuttaa kielteisesti Verkkosivuston käyttöön, etkä voi käyttää kaikkia sivuston palveluja ilman evästeitä.

Käytämme seuraavia evästeitä (yksityiskohtainen luettelo löytyy TÄÄLTÄ):

(a) Ehdottoman tarpeelliset evästeet.

Verkkosivuston toiminta edellyttää näiden evästeiden käyttöä. Nämä voivat olla evästeitä, jotka esimerkiksi mahdollistavat pääsyn Verkkosivuston suojatuille alueille tai mahdollistavat rekisteröinnin tapahtumiin tai muiden palvelujen käyttämiseen.

(b) Analyyttiset ja/tai suorituskykyä parantavat evästeet.

Näiden avulla voimme tunnistaa ja laskea kävijöiden määrän ja nähdä, miten kävijät siirtyvät Verkkosivustomme sisällä sitä käyttäessään. Tämä auttaa meitä parantamaan Verkkosivustomme toimintaa esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät helposti haluamansa tiedot. Näiden evästeiden avulla kerättyjen tietojen käytön perusta on antamasi suostumus.

(c) Toiminnalliset ja mainostamistarkoituksessa käytettävät evästeet.

Näitä evästeitä käytetään asiakkaan tunnistamiseen heidän palatessaan Verkkosivustolle. Niiden avulla voimme näyttää sinulle räätälöityä sisältöä, muistaa kannaltasi olennaisia tietoja ja kohdistaa mainoksia. Näiden evästeiden avulla kerättyjen tietojen käytön perusta on antamasi suostumus.

Jos kuitenkin vastustat evästeiden käyttöä ja/tai haluat peruuttaa suostumuksesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse hei@carvertical.com.

4. Suoramarkkinointi

Jos haluat vastaanottaa uutisia ja tarjouksia, voit antaa suostumuksesi suoramarkkinointiin rekisteröinnin yhteydessä Verkkosivustollamme. Uutisten ja tarjousten vastaanottaminen sähköpostitse ja puhelimitse tapahtuu napsauttamalla ”Hyväksyn”.

Voit kieltäytyä vastaanottamasta suoramarkkinointiviestejä maksutta milloin tahansa ilmoittamalla meille siitä sähköpostitse hei@carvertical.com ja/tai napsauttamalla missä tahansa tarjouksia sisältävässä viestissä olevaa kyseistä linkkiä.

5. Sosiaalinen media

Kaikkea sosiaalisen median käytön myötä meille tarjoamaasi tietoa (mukaan lukien tykkäys- ja seuraa-painikkeiden käyttäminen ja muu viestintä) ohjataan sosiaalisen median evästeiden avulla.

Verkkosivusto sisältää linkkejä sosiaalisen median tileihimme. Tällä hetkellä käytössämme ovat seuraavat sosiaalisen median tilit:

Facebook: @carvertical.io; Facebookin yksityisyydensuojalauseke on saatavana osoitteessa https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Suosittelemme lukemaan kolmansien osapuolien yksityisyydensuojalausekkeet ja ottamaan suoraan yhteyttä palveluntarjoajaan, jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.

6. Lasten henkilötiedot

Verkkosivustolla tarjotut palvelut on tarkoitettu yli 14-vuotiaille. Tapauksessa, jossa on syytä epäillä, että käsittelemme tässä eriteltyä nuorempien henkilöiden tietoja, poistamme tiedot tietokannastamme.

7. Tietojen vastaanottajat

Voimme luovuttaa sinua koskevia tietoja yrityksemme työntekijöille, esimiehille, edustajille, toimittajille tai alihankkijoille, jos se on kohtuudella tarpeen (esim. Verkkosivuston rahansiirrot voivat tapahtua maksupalvelujen tarjoajien välityksellä), Verkkosivuston isännöinnin tarjoajille, palvelinten ja niiden ylläpidon tarjoajille, sähköpostipalvelujen tarjoajille jne.

Lisäksi voimme luovuttaa sinua koskevia tietoja seuraavista syistä:

  • lain niin vaatiessa
  • suojellaksemme omia oikeuksiamme tai intressejämme (mukaan lukien tietojesi siirtäminen kolmansille osapuolille velan perimiseksi sinulta).

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille muutoin kuin tässä Tietosuojakäytännössä ilmoitetuista syistä. Voimme välittää henkilötietosi kolmansille osapuolille tarjotaksemme sinulle tuotetta ja/tai palvelua vain etukäteen antamallasi suostumuksella. Jos olet antanut suostumuksesi tietojesi luovuttamiseen kolmansille osapuolille, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Kussakin tilanteessa, jossa henkilötietojasi siirretään kolmanteen maahan, yhden seuraavista olosuhteista on täytyttävä: (i) tiedot siirretään maahan, jossa suojan riittävää tasoa koskeva päätös on tehty, (ii) tietojen siirtäminen tapahtuu lain edellyttämiä, asianmukaisia suojaustoimia käyttäen, (iii) jos tietoja ei voida siirtää kohtien (i) ja (ii) mukaisesti, voidaan soveltaa lain asettamia poikkeuksia.

8. Henkilötietojen suojaaminen

Henkilötietojasi käsitellään Liettuan tasavallan tietosuojalain ja muiden lakien vaatimusten mukaisesti. Henkilötietojasi käsitellessä sovellamme organisatorisia ja teknisiä toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi tahattomalta tai laittomalta hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta sekä muulta luvattomalta käsittelemiseltä.

Tietojen siirtäminen internetin välityksellä on kuitenkin luonnostaan turvatonta, emmekä voi taata tietojen turvallista siirtämistä internetin välityksellä.

9. Oikeutesi

Sinulla on oikeus:

  • esittää kirjallinen pyyntö tietojen saamiseksi siitä, käsittelemmekö sinuun liittyviä tietoja. Jos tämä pitää paikkansa, sinulla on oikeus päästä henkilötietoihisi ja saada seuraavat tiedot: tietojen käsittelyn syyt, henkilötietojen luokitukset, tietojen vastaanottajat tai luokitukset tahoista, jotka ovat vastaanottaneet tai tulevat vastaanottamaan henkilötietojasi, sekä mikäli mahdollista, odotettavissa oleva henkilötietojen säilytysaika tai, mikäli ei mahdollista, kriteerit säilytysaikojen päättämiselle;
  • vaatia korjaamaan sinuun liittyvät virheelliset tiedot ja täydentää puutteellisia henkilötietoja;
  • pyytää meitä poistamaan henkilötietosi; Tämä oikeus ei kuitenkaan ole ehdoton, ja se voi olla perusteltua vain vähintään yhdestä seuraavista syistä: henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty tai muuten käsitelty, päätät peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tilanteessa, jossa henkilötietojasi käsitellään vain suostumuksen perusteella eikä niiden käsittelemiseen ole muuta syytä, henkilötietoja on käsitelty laittomasti. Henkilötietosi on poistettava tilanteessa, jossa meillä on lain edellyttämä velvollisuus poistaa ne;
  • pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista yhteen seuraavista tapauksista: kiistät tietojen oikeellisuuden (tällaisessa tapauksessa käsittely rajataan ajallisesti siten, että voimme tarkistaa henkilötietojesi oikeellisuuden), tietojesi käsittely on laitonta, etkä suostu henkilötietojesi poistamiseen vaan pyydät niiden käytön rajoittamista, emme tarvitse henkilötietojasi enää käsittelytarkoituksiin, mutta tarvitset niitä oikeusvaateiden laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen. Tilanteessa, jossa henkilötietojesi käsittely on rajoitettua, tällaisia henkilötietoja voidaan käsitellä (niiden varastointi pois lukien) vain suostumuksellasi tai oikeusvaateiden laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen ja/tai sinun tai muiden henkilöiden oikeuksien puolustamiseen yleiseen etuun liittyvistä syistä;
  • peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tilanteessa, jossa henkilötietojen käsittely perustuu pelkästään suostumukseesi;
  • pyydät käsittelemiemme henkilötietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista;
  • tehdä valituksen meille tai valtion tietosuojavirastoon, jos epäilet, että oikeuksiasi rekisteröitynä on rikottu ja/tai niitä voidaan rikkoa.

10. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Sivustomme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin. Emme ole vastuussa kolmannen osapuolen verkkosivustojen yksityisyydensuojasta emmekä sen toteutumisesta.

11. Velvollisuudet

Olet velvollinen pitämään salasanasi ja käyttäjätietosi luottamuksellisina, sekä vastuussa kaikista toiminnoista (tiedonsiirto, tilaukset jne.), jotka on suoritettu Verkkosivustollamme kirjautumistietojasi käyttäen. Salasanan luovuttaminen kolmansille osapuolille on kiellettyä. Jos kolmannen osapuolen edustaja kirjautuu Verkkosivustollemme sinun kirjautumistietojasi käyttäen, oletamme, että sinä olet kyseessä. Jos kadotat kirjautumistietosi, sinun on viipymättä ilmoitettava siitä meille postitse, telefaksilla tai sähköpostilla.

Olet vastuussa antamiesi tietojen oikeellisuudesta, paikkansapitävyydestä ja täydellisyydestä. Jos henkilötiedoissasi tapahtuu muutoksia, sinun on ilmoitettava siitä viipymättä meille korjaamalla tiedot rekisteröintikaavakkeessa, tai jos tiedot eivät sisälly rekisteröintilomakkeeseen, kirjoittamalla meille sähköpostia. Emme ole vastuussa missään tapauksessa vahingoista, jotka johtuvat sinun toimittamistasi vääristä tai epätäydellisistä henkilötiedoista, tai muutoksien ilmoittamisen laiminlyönnistä.

12. Muutokset Tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tai muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Päivitys tai muutettu Tietosuojakäytäntö tulee voimaan, kun se on julkaistu Verkkosivustollamme. Jos Tietosuojakäytäntöön tehdään merkittäviä muutoksia, ne julkaistaan Verkkosivustolla. Sinun tulisi tarkistaa tämä ajoittain ja varmistaa, että käytössä oleva Tietosuojakäytännön versio sopii sinulle.

13. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää Tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä seuraavia yhteystietoja käyttäen:

cV Group, UAB

Rekisteröintinumero: 303134915

Osoite: Visorių g. 2-307, Vilnius

Sähköposti: hei@carvertical.com

Vastaamme lähetettyihin pyyntöihin, valituksiin tai vaateisiin lain määräämien aikarajojen ja menettelyjen mukaisesti. Pyrimme tarjoamaan sinulle tietoja mahdollisimman nopeasti, mutta joka tapauksessa 30 päivän kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta.

Jos pyynnön, valituksen tai vaateen esittäjän henkilöyttä epäillään, meillä on oikeus pyytää hakijalta henkilöllisyyden todistavaa asiakirjaa.

Jos emme pysty tarjoamaan sinulle pyytämiäsi tietoja ja/tai sinulla on henkilötietojesi käsittelyä koskevia vaateita, sinulla on oikeus tehdä valitus valtion tietosuojan tarkastuslaitokseen.

Tietosuojakäytännön viimeinen tarkastuspäivä: 15. heinäkuuta 2019