Hjælpecenter

I hvilket format kan man få rapporterne?

Du vil som udgangspunkt kunne se rapporten i din webbrowser. Ved et enkelt klik, kan du også downloade dine rapporter som PDF’er. På denne måde kan du både dele et link til din rapport, samt dele rapporten som et PDF-dokument.

Var denne side nyttig?

Support team member: BrigidaSupport team member: PauliusSupport team member: KornelijaSupport team member: AugisSupport team member: Toma

Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe

Vores kundeservice hjælper gerne, hver gang du har et spørgsmål. Skriv en besked til os, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt.

97%

af vores kunder er tilfredse

12-24h

gennemsnitlig svartid

24/7

altid tilgængelig